Samen excelleren

‍in woningvastgoed

Inhoudelijk adviseur in

woningbeleggingen

Wij zijn Resi. We maken impact door het geven van inhoudelijk advies in de ontwikkeling en verkoop van nieuwbouw en bestaande woningbeleggingen. Beleggers, corporaties, ontwikkelaars en zorgorganisaties staan wij bij in de woningbeleggingsmarkt door heel Nederland.

 

Onze drijfveer is het mede-creëren van duurzame huurwoningen. De gebruikers van een woning staan hierin altijd centraal. Wie gaan er wonen en wat is hun behoefte? Wij adviseren in woonproducten: van starterswoningen tot aan levensloopbestendige woningen. Zodra het woonproduct is ontworpen, begeleiden wij de verkoop aan beleggers. Dit doen wij met een toegewijd team bestaande uit financiële, bouwkundige en data professionals.

 

Bij Resi geloven wij dat inzichten, berustend op data en inhoudelijke onderbouwing, de basis zijn voor elk advies en iedere transactie.

Advies

draait om

mensen

Specialist in woningbeleggingen, voor meer dan 50 partijen and counting

Wij adviseren internationale en nationale vastgoedeigenaren of ontwikkelaren die actief zijn in de Nederlandse woningbeleggingsmarkt. Onze projecten bestaan uit de begeleiding van beleggingstransacties en commerciële adviezen voor nieuwbouw woningontwikkelingen.

Sterk woningteam met financiële, bouwkundige en data professionals

Bij iedere transactie en advies werken wij nauw samen met onze opdrachtgever. Korte communicatielijnen en frequent sparren over de juiste inhoudelijke aanpak kenmerkt onze werkwijze. Afhankelijk van de uitvraag stellen wij een projectteam samen met de juiste financiële, bouwkundige en dataspecialisten.

 

Data afkomstig van ons woningplatform vormt de basis voor ieder advies. Het geeft real-time inzicht in de belangrijkste trends. Denk aan beleggingstransacties, demografie en de huur- en koopmarkt (bestaande woningen en eerste verhuur/verkoop). Samen met onze up-to-date rekenmodellen vormt ons dataplatform het fundament voor ieder inhoudelijk advies.