Meet the team

Resi hoort tot de nieuwe generatie adviseurs op de Nederlandse woningbeleggingsmarkt. Ons team bestaat uit een mix van bouwkundige en financiΓ«le specialisten. Inhoudelijke onderbouwing is bij ons de basis van elk advies en iedere oplossing die wij aanreiken. Onze woningexperts hebben passie voor vastgoed en werken iedere dag aan niets anders dan het creΓ«ren van een duurzamere woningmarkt.

Wij waarderen een persoonlijke relatie en zijn oprecht geΓ―nteresseerd in uw activiteiten op de woningmarkt. Bel of kom langs voor een kop goede koffie bij ons op kantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam.

Robbert Arkenbout
Robbert is een van de oprichters van Resi. Jarenlange ervaring in woningbeleggingen en projectontwikkeling zet hij in bij het begeleiden van transacties. Robbert heeft een voorliefde voor architectuur vanuit zijn bouwkundige achtergrond.
Alexander Buijs
Alexander is een van de oprichters van Resi. Met het oog op lange termijn relaties levert hij inhoudelijk strategisch advies op woningvraagstukken in de beleggingsmarkt. Alexander heeft een financieel economische achtergrond en jarenlange ervaring in de vastgoedbeleggingswereld.
Eveline Hobbelink
Eveline is als adviseur betrokken bij onze aan- en verkooptransacties. Ze weet vraag en aanbod als geen ander te matchen en heeft veel kennis van de woning-investeringsmarkt.
Chanine van Kleij
Chanine heeft binnen Resi de dienstverlening voor corporaties opgezet. Hierin richten we ons op het samenbrengen van corporaties met marktpartijen ten einde samenwerkingen op te zetten die resulteren in efficiΓ«nte processen in zowel nieuwbouw als herstructureringsopgaven. Chanine heeft een financieel economische achtergrond en jarenlange ervaring in de vastgoedbeleggingswereld.
RaΓ―d Emrani
Raid is al vanaf de start van Resi betrokken en werkt als adviseur aan de onderbouwing van woningproposities. Hij heeft gestudeerd aan de TU Delft en met zijn achtergrond en expertise toetst hij voorbijkomende woonprogramma’s.
Monara Alberg
Monara werkt als communicatie en marketingadviseur achter de schermen aan de professionele presentatie van ons bedrijf. Zij heeft commerciΓ«le economie gestudeerd met als focus marketing en projectmanagement.
Nina Schlaghecke
Nina zorgt er als Office Manager voor dat alle zaken op en rondom kantoor goed geregeld zijn. Ze ondersteunt en ontzorgt het team waar mogelijk, zodat iedereen zich kan bezighouden met hetgeen wat nodig is. Met de hotelschool als achtergrond heeft ze veel managementervaring opgedaan en stroomt gastvrijheid door haar bloed.
Shirin Bhoep
Shirin is na haar master Real Estate Finance gestart bij Resi als vastgoedadviseur. Hierin is zij betrokken bij de voorbereidingen van aan- en verkooptransacties en houdt zij zich bezig met het analyseren van de woningmarkt.
Max Piekhaar
Na het behalen van zijn master is Max begonnen als adviseur bij Resi. Hier werkt hij aan de optimalisatie van woonprogramma's en de voorbereiding van transacties.
Amy Wong
Amy heeft de Master of Real Estate Finance gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Als woning beleggingsadviseur bij Resi houdt zij zich bezig met marktanalyses en de voorbereidingen van transacties waar wij als team aan werken.
Jeen Berting
Jeen werkt bij Resi als designer achter de schermen aan de professionele presentatie van ons bedrijf. Hij heeft veel ervaring in het ontwerpen van visuele identiteiten, campagnes en websites. En hij is ook een begenadigd schilder en illustrator.
  • lees meer