Robert
Arkenbout

Nieuw jaar, nieuw team! We trappen 2021 goed af met uitbreiding van ons Resi team.

 

Shiva Autar heeft ruim vijf jaar werkervaring in de woningvastgoedmarkt en werkte onder andere voor boetiek investeerder Curlew, waar hij als Manager Developments & (Co-Living) Product Strategy onder andere nieuwe co-living concepten introduceerde aan de Nederlandse woningmarkt. In het Resi team zal Shiva zich toeleggen op concept en planontwikkelingen van nieuwe woonconcepten die onderdeel uitmaken van omvangrijke beleggingsvraagstukken.

RaΓ―d Emrani heeft ervaring opgedaan bij vastgoedadviseur CBRE en werkt als data analist aan de onderbouwing en toetsing van onder ander woningproposities. Hiernaast werkt hij aan de optimalisatie van het Resi woningdataplatform waarmee opdrachtgevers inzicht krijgen in demografische trends, huur- en leegwaardeontwikkelingen en kwalitatieve omgevingsinformatie zoals reviews en beoordelingsratings.

Beide heren studeerden aan de TU in Delft en werken samen met ons bestaande Resi team aan een duurzamer en betaalbaar woonklimaat op de Nederlandse woningvastgoedmarkt.