Robert
Arkenbout

Verkoop 184 senior housing appartementen namens Rubens Capital

Rubens Capital heeft Portfolio 55 verkocht aan een internationale belegger. Resi heeft de verkoper commercieel bijgestaan in deze transactie, met in totaal 184 senior housing appartementen. Het overgrote deel van de woningen staat in het bosrijke Zeist (146). Waar bewoners van het complex tevens gebruik kunnen maken van een restaurant en diverse andere zorg gerelateerde inpandige faciliteiten. De overige woningen van Portfolio 55 staan in Papendrecht (38).

Wij zien een toenemende interesse van (inter)nationale investeerders in woonzorgvastgoed in Nederland. Door een uitbreiding van investeringsstrategieΓ«n is er steeds meer focus op senior housing in Nederland. Resi adviseert naast bestaande zorgvastgoed transacties, steeds vaker eigenaren en ontwikkelaren in nieuwbouwontwikkelingen over het toevoegen van geschikte en kwalitatieve woningen voor ouderen.

Robert
Arkenbout

PingProperties verkrijgt o.a. 48 woningen in ZoetermeerοΏΌ

Investment Manager PingProperties heeft recent een flinke uitbreiding gerealiseerd van de portefeuille. De organisatie voegt een mooi pallet van mixed-use vastgoed toe gesitueerd in het Stadshart van Zoetermeer. De totale transactie beslaat: 27.500 m2 retail, 831 parkeerplaatsen verdeeld over 4 parkeergarages (waarvan 45% in gedeeld eigendom) en 48 appartementen. Resi heeft PingProperties bijgestaan in de aankoop van de woningen. Voor Resi een mooie opdracht van een nieuwe klant in een gebied met potentie.

De portefeuille is aangekocht van Altera en MN.

Robert
Arkenbout

Van der Vorm verkoopt The Harvest aan DWS

Zojuist heeft de levering plaatsgevonden van wooncomplex Harvest en de naastgelegen Tiny Houses. Wij zijn trots dat we namens Van der Vorm de verkoop hebben mogen begeleiden van deze Propositie aan DWS (Rubens Capital Partners).
Β 
Het Harvest complex is gerealiseerd in 2019 en huisvest 184 middensegment huurappartementen en 11 Tiny Houses gelegen in Loosduinen Den Haag.

Meer informatie over deze transactie? Contact Alexander Buijs of Eveline Hobbelink.

Robert
Arkenbout

Garbe nieuwe eigenaar SCYE010 in Schiedam

Resi heeft GARBE Institutional Capital geadviseerd in de aankoop van het wooncomplex SCYE010 met 219 appartementen aan de ’s Gravelandseweg te Schiedam.

Het recent opgeleverde gebouw zal deel uitmaken van het β€œGARBE European Residential Fund” (GARBE EUResi).Β 

Meer informatie over deze transactie? Contact Robbert Arkenbout of Raid Emrani.