Robert
Arkenbout

Verkoopbegeleiding Ons Huis bij woningcomplex Syncope

Resi heeft Ons Huis van begin tot eind procesmatig en commercieel geadviseerd in de verkoop van het woningcomplex Syncope in Hengelo. Van start verkoop tot levering een proces van 3 maanden inclusief het goedkeuringstraject met de Autoriteit woningcorporaties en de wettelijke bezwaartermijn.

In recordtempo dus!

Een proces dat alleen door een goede samenwerking tussen alle partijen en een duidelijke planning mogelijk was. Dank hiervoor aan Ons Huis, Grouwels Vastgoed en Core Notariaat.

Robert
Arkenbout

148 woningen verkocht namens Pensioenfonds Rail & OV

Resi heeft Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer begeleid bij de verkoop van de Vectron Portfolio. De transactie omvat in totaal 148 eengezinswoningen en zijn landelijk gelegen in Almere, Assen, Brunssum en Vaassen. Na een uitgebreide marketingperiode is Vectron Portfolio verkocht aan Daelmans Vastgoed.

De woningen beschikken grotendeels over energielabel A tot C en zijn allen gelegen in groene woonwijken in de buurt van lokale stadscentra.

Voor Resi een mooie portefeuilleverkoop om 2022 mee af te sluiten!

Meer informatie over deze transactie? Contact Eveline Hobbelink of Robbert Arkenbout.

Robert
Arkenbout

Verkoop 184 senior housing appartementen namens Rubens Capital

Rubens Capital heeft Portfolio 55 verkocht aan een internationale belegger. Resi heeft de verkoper commercieel bijgestaan in deze transactie, met in totaal 184 senior housing appartementen. Het overgrote deel van de woningen staat in het bosrijke Zeist (146). Waar bewoners van het complex tevens gebruik kunnen maken van een restaurant en diverse andere zorg gerelateerde inpandige faciliteiten. De overige woningen van Portfolio 55 staan in Papendrecht (38).

Wij zien een toenemende interesse van (inter)nationale investeerders in woonzorgvastgoed in Nederland. Door een uitbreiding van investeringsstrategieΓ«n is er steeds meer focus op senior housing in Nederland. Resi adviseert naast bestaande zorgvastgoed transacties, steeds vaker eigenaren en ontwikkelaren in nieuwbouwontwikkelingen over het toevoegen van geschikte en kwalitatieve woningen voor ouderen.

Robert
Arkenbout

PingProperties verkrijgt o.a. 48 woningen in ZoetermeerοΏΌ

Investment Manager PingProperties heeft recent een flinke uitbreiding gerealiseerd van de portefeuille. De organisatie voegt een mooi pallet van mixed-use vastgoed toe gesitueerd in het Stadshart van Zoetermeer. De totale transactie beslaat: 27.500 m2 retail, 831 parkeerplaatsen verdeeld over 4 parkeergarages (waarvan 45% in gedeeld eigendom) en 48 appartementen. Resi heeft PingProperties bijgestaan in de aankoop van de woningen. Voor Resi een mooie opdracht van een nieuwe klant in een gebied met potentie.

De portefeuille is aangekocht van Altera en MN.