27/10/2021

Distel Road House succesvol verkocht aan Van der Vorm Vastgoed

Zij aan zij stonden wij met projectontwikkelaar Urban Fabric en architect Buro Ruim bij de ontwikkeling van Distel Road House. Een nieuw en bijzonder woonconcept bestaande uit 25 stadsappartementen in het vrije huursegment.

 

Distel Road House onderscheidt zich van andere ontwikkelingen door sociale componenten die zijn geïntegreerd. Het gebouw is zo vormgegeven dat het ontmoetingen tussen bewoners onderling stimuleert én de relatie met omwonenden van het gebied bevordert. Concreet element is de gemeenschappelijke woonkamer die onderdeel uitmaakt van de realisatie. Ook de collectieve tuin van het gebouw staat in het kader hiervan in verbinding met het publieke binnenhof, waar de randen bovendien worden voorzien van zitelementen en een boekenkast voor de buurt. Op de begane grond van het gebouw worden collectieve voorzieningen aangeboden die naast een functie voor de bewoners, toegevoegde waarde hebben voor de buurt. Kortom interactie en saamhorigheid zijn de dragers van deze nieuwe en eerste ontwikkeling van het in 2019 opgerichte Urban Fabric.

Dat wij op 27 oktober tijdens Provada met alle partijen mogen proosten op de laatste puzzelstukken in de verkoop van Distel Road House aan Van der Vorm Vastgoed, is extra feestelijk. Het getuigd wederom dat goed denkwerk en slimme oplossingen aan de tekentafel uitmonden in succesvolle ontwikkelingen die aansluiten bij verwachte rendementen die beleggers hebben in de woningvastgoedmarkt.

Meer weten?
Neem contact op met
Alexander
Buijs