17/5/2023

Blaak 333 succesvol verkocht aan CBRE Investment Management

In opdracht van Egeria Real Estate Development heeft Resi commercieel advies geleverd in de ontwerpfases van de herontwikkeling van Blaak 333. Én hebben wij de verkoopbegeleiding van de zojuist gesloten transactie voor rekening genomen.

Over de herontwikkeling

De woontoren is een zeer duurzame ontwikkeling en komt op de plaatst van het verouderde Rabobank-kantoor aan de Blaak 333 in hartje Rotterdam. Start bouw van de 70 meter hoge nieuwe woontoren waar 319 appartementen is inmiddels in volle gang. Het gebouw krijgt daarnaast ruim 1.805 m2 commerciële ruimte in de plint, een daktuin en parkeergelegenheid voor zowel fietsen als autoplaatsen. De beoogde oplevering verwacht men medio 2026.

Het duurzame karakter van het woongebouw komt o.a. door het terugdringen van het primaire fossiele energieverbruik (-10%). Bij oplevering ontvangen de appartementen bovendien energielabel A++. Ook houdt men in de skeletbouw nu al rekening met flexibiliteit voor mogelijke uitbreiding in de toekomst en worden diverse toepassingen gerealiseerd ter bevordering van de biodiversiteit (o.a. nestkasten en veel groen).

Onze betrokkenheid

Resi heeft de ophanden zijde herontwikkeling in zijn geheel commercieel doorgelicht. En heeft Egeria RED in de ontwerpfases geadviseerd bij het maken van keuzes met het oog op de uiteindelijke verkoop aan een eindbelegger.

Meer weten?
Neem contact op met
Alexander
Buijs