07/3/2021

Chanine van Kleij zet nieuwe dienst op voor samenwerking corporaties en marktpartijen

Chanine van Kleij werkt reeds 15 jaar in de Nederlandse vastgoedmarkt. Als hoofd corporatieteam bij Capital Value heeft zij zich in de laatste zes jaar gespecialiseerd in het werkveld en de samenwerking met woningcorporaties. Haar uitgebreide netwerk binnen corporaties, verregaande kennis van passende woonprogramma’s en ervaring in het begeleiden van aan- en verkooptransacties met corporaties typeren haar niche specialisme.

 

Chanine over haar ambities: ‘Mijn doel is om corporaties en marktpartijen samen te brengen en efficiënte processen op te zetten voor o.a. nieuwbouw en de herstructurering van bestaande woningbouw.’

Als Resi zien wij dat corporaties een grotere rol gaan spelen in de aanpak van het woningtekort in Nederland. Met de komst van Chanine sorteren we voor op deze marktontwikkeling. We verwachten namelijk dat een aantal van de woningontwikkelingen die wij momenteel in opdracht hebben, zullen worden verkocht aan corporaties.

 

Met het specialisme van Chanine bedienen wij als beleggingsadviseur een nog breder palet stakeholders in de woningvastgoedmarkt. Wij vinden het dan ook te gek om samen te werken en naast advisering aan projectontwikkelaars en woningbeleggers, een specifiek specialisme voor corporaties aan te kunnen bieden.

Meer weten?
Neem contact op met
Chanine
van Kleij